Slide Background
Slide Foreground
Slide Background

Marco Kiezenberg

“Als je juridische bijstand nodig hebt wil je bouwen op de kracht, ervaring en doortastendheid van je juridisch adviseur”.

OVER MIJ

"Werk is een belangrijk onderdeel van je identiteit. Daarom vind ik het arbeids- en ambtenarenrecht zo mooi. Als arbeidsjurist kan ik het verschil maken. Voor werknemers op momenten dat ze het moeilijk hebben in hun leven; voor werkgevers als ze hun verantwoordelijkheid als werkgever moeten nemen. Want hoe je het wendt of keert: arbeidsrecht gaat over mensen. Altijd."

video thumbnail
...

Partijen bij elkaar brengenAls arbeidsjurist ken ik het arbeids-, ambtenaren- en pensioenrecht door en door, inclusief de laatste actuele ontwikkelingen die voortvloeien uit de Wet Normalisatie Rechtspositie Ambtenaren. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van adviseren, onderhandelen en procederen: in bezwaar en bij de rechter. Ik ken de wereld van de werknemer even goed als die van de werkgever. Daardoor kan ik partijen goed bij elkaar brengen. Zo kom ik tot realistische oplossingen waarmee iedereen verder kan.

...

Oplossingen buiten de rechtzaalIk ben een betrokken jurist met een groot hart, maar ook een doorpakker die houdt van duidelijkheid. Uit ervaring weet ik dat veel mensen de gang naar de rechter moeilijk vinden. Procederen kost veel tijd en al die tijd blijf je onzeker over de uitspraak. Daarom probeer ik zo veel mogelijk zaken op te lossen voordat we bij de rechter belanden. Dat scheelt veel stress. Maar als we elkaar toch treffen in de rechtszaal, ga ik vol voor het belang van mijn cliënt.

Kom in contact

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?

Luisteren, kijken, nadenkenWaarom ik de uil heb gekozen als symbool voor mijn bedrijf? Uilen fascineren me; hun fantastische gehoor, hun scherpe zicht en hun wijsheid. Luisteren, kijken, nadenken - die eigenschappen heb je ook nodig als arbeidsjurist. Goed luisteren naar je cliënt, goed kijken wat er aan de hand is en met verstand zaken oplossen.

Astrid de Rooij

“BETROKKEN, KUNDIG EN REALISTISCH.
ALS HET MOET VOOR DE RECHTER,
ALS HET EVEN KAN DAARVÓÓR.”