Slide Background
Slide Foreground
Slide Background

Voor Werknemers

Hebt u een conflict met uw werkgever? Dan wilt u iemand naast u die u vertrouwt, die verstand van zaken heeft en die staat voor uw belang. Ik kan u adviseren over uw rechtspositie, voor u onderhandelen of een procedure bij de rechter voeren. Verstandig en met oog voor het beste resultaat.

Advies

Problemen op het werk zijn er in allerlei soorten en maten. Het contact met uw leidinggevende loopt bijvoorbeeld niet goed, u krijgt te horen dat u niet goed functioneert of u ontvangt een beslissing van uw werkgever waar u het pertinent mee oneens bent. Dat kan bijvoorbeeld een slechte beoordeling zijn, een disciplinaire maatregel, een plaatsingsbesluit na een reorganisatie of een ontslagbesluit. U bent boos, verontwaardigd en misschien ook teleurgesteld. In zo’n situatie wilt u iemand naast u die u vertrouwt, die verstand van zaken heeft en die staat voor uw belang.

Samen bespreken we uw situatie en bepalen we een verstandige koers die voor u het beste resultaat oplevert. Ik kan u helpen met:

Advies over uw rechtspositie, bijvoorbeeld tijdens een ziekmelding, een functioneringstraject of een reorganisatie.

Onderhandelen met uw werkgever over een (financiële) vertrekregeling.

In gesprek gaan met u en uw werkgever om uw situatie weer werkbaar te maken zonder allerlei formele stukken.

Als regel geldt: hoe eerder u erbij bent, hoe beter de uitkomst. Als het enigszins mogelijk is, kijken we daarom of we de zaak met uw werkgever kunnen oplossen zonder dat we naar de rechter gaan. Dat scheelt tijd, geld en veel stress.

Procederen

Als u besluit een zaak aan te spannen tegen uw werkgever of omgekeerd, maken we de gang naar de bezwaaradviescommissie of de rechter. Dan regel ik alles voor u: ik houd de termijnen in de gaten, schrijf de processtukken en zorg dat de rechter het complete dossier krijgt.

Natuurlijk ga ik ook mee naar de zitting. In de rechtszaal ga ik vol voor uw belang: stevig en scherp, maar fair en met respect voor de tegenpartij.

Kom in contact

Herkent u deze situaties en wilt u meer weten?

...

Voor werkgevers