Slide Background
Slide Background

Strigidae staat voor

Goed kijken en luisteren als basis voor verstandige en praktische oplossingen waarmee u verder kunt.

Author Photo

Linde Tersteeg

Secretaris bezwaaradviescommissie ambtenarenzaken

Ik werk nu al ruim 8 jaar samen met Astrid in de adviescommissie voor bezwaarschriften ambtenarenzaken. Zij als voorzitter, ik als secretaris. Gepassioneerd, gedreven en hart voor de mens zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten.

Astrid werkt nauwkeurig, is ontzettend deskundig en zorgt ervoor dat alles tot in detail klopt. En dit alles gecombineerd met een hartelijk, vriendelijk en zorgzaam karakter. Ik zie haar als een mentor, leer heel veel van haar en hoop nog lang met haar te mogen samenwerken. Elke client of werkgever mag zich gelukkig prijzen met Astrid.

Marco Kiezenberg

Voormalig Hoofd P&O gemeente Tilburg
Author Photo

In een periode waarin je juridische bijstand nodig hebt, wil je bouwen op de kracht, ervaring en doortastendheid van je juridisch adviseur. Astrid levert die door scherp te luisteren, door... Lees verder >>>

Linde Tersteeg

Secretaris bezwaaradviescommissie ambtenarenzaken
Author Photo

Ik werk nu al ruim 8 jaar samen met Astrid in de adviescommissie voor bezwaarschriften ambtenarenzaken. Zij als voorzitter, ik als secretaris. Gepassioneerd, gedreven en hart voor de mens zijn... Lees verder >>>

Margreet Leenders

Voormalig Bestuurslid rechtbank Den Haag
Author Photo

Astrid de Rooij is jarenlang een deskundige, scherpe en snelle juridisch adviseur voor rechtbank Den Haag geweest. In de procedures die zij voor ons voerde konden wij ons op haar... Lees verder >>>